Maktministeriet om Whitney Houston och andras identitet på nätet

Idag har vi spelat in ett nytt rykande färskt avsnitt av framgångspodden Maktministeriet. Vi reflekterar bland annat kring det här:

Sorgearbetet efter Whitney Houstons död startade omedelbart i sociala medier. Vi inleder avsnitt 9 med att prata om vad som skiljer reaktionerna den här gången jämfört med när Michael Jackson och Steve Jobs dog. Har du blivit incheckad på “fel plats” någon gång? Eller taggad på en bild som du absolut inte vill att andra ska se i ditt flöde? Vi diskuterar vad som är okej att göra med andras identitet på nätet, och vad som inte är det.

Jag avslöjar även varför jag bloggar bättre när jag är singel och andra rafflande inside storys. Lyssna gärna borta på Maktministeriet.se. Om du vill kan du även gilla oss på Facebook så får du bland annat koll på när nya avsnitt dyker upp. www.facebook.com/Maktministeriet

Det här är vårt nionde avsnitt och jag måste säga att det är riktigt roligt att göra podden, hoppas det märks även för dig som lyssnar.

Maktministeriet finns på iTunesSoundcloud eller direkt på sajten.