Kategorier
Bloggen

Samtidigt på psyket

”Psykiatrin har under de senaste decennierna förändrats på många sätt. Den mest markanta utvecklingen är den drastiska minskning av antalet självmord som man ser runt om i hela västvärlden. Detta är oerhört positivt. Faktum är att det är osannolikt att någon medicinsk verksamhet kan visa upp så imponerande siffror som psykiatrin de senaste tjugo åren. Ändå handlar oftast allt som skrivs om psykiatri om hur katastrofalt det ser ut.”

Deppig eller deprimerad? – David Eberhard

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.