Breaking the law

För några år sedan skulle allt vara rådenim och otvättat och man skulle ”gå in” jeansen, absolut inte tvätta dem. Att tvätta ett par jeans var (och kanske är?) belagt med dödsstraff enligt jeansbutikernas förmanande personal. Samma sak gäller sneakers. Man ska helst använda sån där foam och en liten plastborste för att göra rent dem, om ens det.  Absolut inte använda vatten.

Men titta vad som hände när jag körde mina två år gamla (och extremt flitigt använda) Rebook-sneakers i tvättmaskinen. Som nya! De kanske inte håller två år till, men det känns ju absolut som en nystart. Ibland gäller det att verkligen våga bryta normer och gränser och ge sig ut på djupa vatten. Jag, en rebell.

Alltså jag vet att man inte ska köra sina #sneakers i tvättmaskinen. Men titta på resultatet. Nästan som nya! #reebok