#Blogg100 we have a problem (men det finns en lösning)

Hej vad det går. #Blogg100 trendade på Twitter igår och hundratals anmälningar vällde in från peppade bloggare i hela Sverige (och världen). Men hörrni, jag är inte så smart. Jag borde ha lagt upp ett anmälningsformulär redan från början. Istället sitter jag här med en väldigt splittrad bild av vilka som deltar i utmaningen. Därför:

Uppmaning: Du som deltar eller vill delta i #Blogg100 och inte finns listad i mitt förra inlägg med deltagare, REGISTRERA DIG HÄR (om du vill, och om du inte redan gjort det). Det gäller även dig som kommenterat, mailat eller twittrat ditt deltagande till mig. Sorry, jag hinner helt enkelt inte fånga upp alla anmälningnar manuellt. Med anmälningar spridda på olika kanaler så uppstod det helt enkelt ett behov att strukturera upp det hela. Därför skapade jag anmälningsformuläret (som förstås är frivilligt att fylla i) igår eftermiddag. Jag tänker att det minsta jag kan göra för alla tappra bloggare är att visa vilka som är med på utmaningen, och kanske framförallt fixa någon form av firande när vi alla gått i mål.

Jag hade inte planerat för att #blogg100 skulle trenda på Twitter, få människor att bygga egna sajter med aggregerade inlägg från utmaningen, eller att Netflix skulle bjuda på 100 dagars abonnemang för de som anmälde sig innan 24.00 igår. Jocke Jardenberg har även åtagit sig att metablogga kring hela #blogg100-utmaningen och bjuda på siffror och statistik. Twingly har satt upp en liveboard med statistik. Många rider på #blogg100-vågen och för det mesta tycker jag det är fantastiskt roligt att se det engagemang som finns för hela projektet. Som jag har sagt till en del på Twitter, för mig var det här mest en rolig grej som nu växt till något större och kanske roligare.

Så, kör hårt och hoppa gärna på utmaningen även nu. Alla är välkommna.

Ibland kan det vara lite jobbigt att hålla koll på alla bloggar…

 

6 kommentarer