Maktministeriet bakom kulisserna

Inte nog med att jag, Julia och Josefine spelade in och la ut ett nytt avsnitt av vår podcast Maktministeriet igår. Julia har även bloggat om hur det går till när vi förbereder varje inspelning. Några gånger har vi haft publik när vi spelat in, men vi har än så länge aldrig haft en gäst. Vem tycker du skulle passa att ha med som gäst hos oss?

Maktministeriets redaktion
Maktministeriets redaktion

Inte nog med att jag, Julia och Josefine spelade in och la ut ett nytt avsnitt av vår podcast Maktministeriet igår. Julia har även bloggat om hur det går till när vi förbereder varje inspelning. Några gånger har vi haft publik när vi spelat in, men vi har än så länge aldrig haft en gäst. Vem tycker du skulle passa att ha med som gäst hos oss?

I gårdagens avsnitt följde vi upp näthatsdiskussionerna de senaste veckorna, men framförallt pratade vi om anonymitet.

”Huvuddiskussionen i avsnittet kretsar kring anonymitet på nätet. Josefine undrar vad den egentligen är värd? Är det en rättighet eller ett priviliegium? När slutar anonymitet att vara den enes frihet och blir den andres kränkta integritet? Vi förväntar oss inte att få vara totalt anonyma i alla situationer i samhället i övrigt, så varför ska det vara så på nätet?”

Lyssna på podden Maktministeriet på iTunes eller Soundcloud. Vi finns också på Twitter och Facebook.