Glass, hackatons och över 100 anmälda

Idag blev det lite digital downshifting, framförallt eftersom jag glömde min mobilladdare på jobbet. Men jag har läst ikapp under kvällen och följt flöden, länkar och artiklar lite varstans. Söndagkvällarna är en tidpunkt som verkar vara den stora crunchkvällen för många verkar det som. Jag noterar att helgen inneburit både Startup Day i Stockholm och NASA Space Apps Challenge i Göteborg. Jag har inte bevakat något av eventen. Ibland måste en äta glass också. Hur har din helg varit?

Första glassen. #gelato #icecrean

 

I övrigt är jag glad att vi nådde till den symboliska summan 100 personer anmälda till Blogg100 – av bloggare för bloggare redan i fredags när jag gick ut med inbjudan. Härligt med så bra gensvar och kul att många verkar vilja träffas och diskutera bloggutvecklingen. Jag får reda på en färsk deltagarsiffra från Sveriges Kommunikatörer nu i veckan men det finns fortfarande chans att registrera sig förstås (så länge vi inte nått maxtaket för antalet anmälda).