Kategorier
Bloggen

Menlös söndagspostning

Ligger i sängen och småvaknar. Martin sover på andra sidan bokhyllan och jag chattar lite med Johanna om fenomenet Kejsarens nya kläder i vår bransch. Varför ser ingen att kejsaren är naken liksom?

Har blivit lite dåligt med bloggande på sistone. Det bara är så. Inget att vare sig oroa sig för eller ursäkta.

Jag är ganska vrålhungrig. Det kan bero på burriton jag och Martin åt på väg hem från fjärde juli-firandet hemma hos Jordan igår. Själva firandet var mycket lyckat. Fyra hundar och tio personer eller nåt sånt.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.