Vem tror du vinner?

fredrik-wass-cision

Som nominerad i Cision PR Influencer Award har jag blivit intervjuad på Cisions blogg. Kanske kan vara läsvärt för den som undrar över min filosofi kring bloggandet och min närvaro i sociala medier. Jag fick också en fråga om vilka digitala trender som är viktigast just nu och vem jag tror kommer vinna priset. Nästa vecka avgörs det på Spinngalan.

”Vilken är den viktigaste trenden inom onlinekommunikation just nu?
– Att skapa innehåll som är värt att dela och som stärker relationen mellan avsändaren och målgruppen. Ett stort fenomen är också den ökade konsumentmakten som gör det lätt att starta digitala folkrörelser och samla sig bakom hashtags och olika typer av kampanjer. Visst finns det fortfarande en plats för rena reklambudskap och vanlig annonsering, men personligt eller redaktionellt innehåll är ett väldigt starkt sätt att få följare, eller kunder, eller fans, eller prenumeranter.

Vem tror du vinner årets Cision PR Influencer Award 2014?
– Jag var övertygad om Per Schlingmann, men nu när han är ute ur leken tror jag på mig själv.”

Läs hela intervjun: Fredrik Wass: Den digitala konsumentmakten gör det lätt att starta digitala folkrörelser.