Jag slutar blogga hos Resumé

Vilket bloggår det har varit! I alla fall för mig. Sedan jag startade min blogg hos Resumé i början av september förra året har jag skrivit 197 inlägg och fått ett gensvar jag faktiskt inte hade räknat med. Jag har bloggat i snart 11 år, men aldrig tidigare har jag fått så många reaktioner, kommentarer och synpunkter som nu.

För det mesta har genomslaget märkts i form av kommentarer på Facebook, tweets på Twitter eller i direkta samtal med människor jag träffat. Jag har knappt fått en enda kommentar på själva bloggen vilket är symptomatiskt känns det som.

I fredags skrev jag mitt sista inlägg på bloggen hos Resumé. Här har jag summerat mina tankar kring det. Där finns även en lista på de 10 mest lästa inläggen.

Har du läst mina inlägg? Vad tyckte du? Vore fint med lite feedback inför framtiden. Bisonblog fortsätter vara noden i mitt bloggande, trots utflykter till diverse andra plattformar.

1 kommentar