Teknifik erövrar världen

Elin Häggberg driver den relativt nystartade och synnerligen välskrivna bloggen Teknifik. Det är en sån där blogg som jag önskade att Bisonblog hade kunnat vara, både från början och nu.

Dessutom är Elin smart. Hon vill åka på Tjejer kodar-campen i Barcelona i sommar, men som student är ekonomin lite skral. Därför crowdfundar hon sin egen resa och är redan nära att nå målet. Jag och flera med mig har backat Elins kampanj. Här kan du göra det du också.

Elin Häggberg - Teknifik

2 kommentarer

Nämen åh hade helt missat det här inlägget! Såg det nu i mina hänvisningar – tack så hemskt mycket för de fina orden och såklart för bidraget till kampanjen. Helt galet vilken succé crowdfundingen blev, är fortfarande helt lycklig i kroppen och längtar så till September och Barcelona.