Låtsaskrishantering

SVT integrerar den nya TV-serien Kommissionen med webben och skapar en fiktiv webbplats med utgångspunkt i myndighetskommunikation och krishantering. Jag gillar greppet. Sajten innehåller mycket material men allting är förstås lite FÖR polerat, FÖR bra skrivet och FÖR genomtänkt för att kunna misstas som skarpt läge.

"Vi kan ännu inte förstå. Bilden börjar visserligen klarna kring detaljerna: terrorister körde en båt lastad med sprängämnen till Riksdagshuset, och sprängde den mitt ibland politiker, demonstranter, poliser och vanliga stockholmare."

SVT integrerar den nya TV-serien Kommissionen med webben och skapar en fiktiv webbplats med utgångspunkt i myndighetskommunikation och krishantering. Jag gillar greppet. Sajten innehåller mycket material men allting är förstås lite FÖR polerat, FÖR bra skrivet och FÖR genomtänkt för att kunna misstas som skarpt läge.

[Tips via: JMW]