ÄgerDugerSuger i spaningsform

Lunarstorm och Prime M2 har utifrån undersökningen ÄgerDugerSuger gjort en spaning som går att ladda ner som podcast eller läsa i textversion. ”Lyssna på vad unga svenskars attityder till nöje och underhållning har med Niklas ”Skype” Zennström, Ronald Reagan, Louisiana 1921 och assyrisk 50-talsmusik att göra,”

Lunarstorm och Prime M2 har utifrån undersökningen ÄgerDugerSuger gjort en spaning som går att ladda ner som podcast eller läsa i textversion.

"Lyssna på vad unga svenskars attityder till nöje och underhållning har med Niklas ”Skype” Zennström, Ronald Reagan, Louisiana 1921 och assyrisk 50-talsmusik att göra,"

Några citat från spaningen:

"Vad innebär det egentligen att Ebay köper Skype (förutom att Niklas Zennström kan köpa så mycket sushi han vill)? Bli inte förvånade om fler branscher med digitaltdistribuerbart innehåll kommer drabbas av fildelningstrenden. Ett inte alltför vågat tips är att medieindustrin står på tur härnäst, och sedan – bankväsendet…"

"Anledningarna till det kan vi bara spekulera i, men den största förklaringen till det stora intresset för internet på bekostnad av tv kan ligga i att internet för många är likställt med relationer. Det är på communities som LunarStorm och andra nätmötesplatser man vårdar sina vänner och nära relationer, och när det kommer ned till de älskade vännerna då ligger vilket intresse som helst i lä, så även det forna favoritnöjet tv."

"Att gå på teater är lika ovanligt som att samla på tennsoldater då jag var ung. 82 procent av landets unga lägger noll kronor i månaden på detta nöje. Teater verkar vara nåt som tillhör den förra generationen. Att vara skådespelare däremot, det är fint."