Webbdagarna – dag 1

Jag och Fredrik S från jobbet har nu klarat av hälften av Webbdagarna 2006. Johan Larsson bloggar i realtid på Internetworlds redaktionsblogg där du hittar sammanfattningar av första dagens föreläsningar. Jag pratade en del med Researcher-Niclas som höll ett av förmiddagens pass under rubriken ”Anpassat språk ger framgångsrik kommunikation på webben”. Träffade även Humla Törd från Hallvarsson&Halvarsson, Peter Isaksson från Papangoo, Ann Hallenberg och Sinclair Andersen från Tibo samt webbkampanjmakaren Anette från H&M Rowell.

Jag och Fredrik S från jobbet har nu klarat av hälften av Webbdagarna 2006. Johan Larsson bloggade i realtid på Internetworlds redaktionsblogg där du hittar sammanfattningar av första dagens föreläsningar. Jag pratade en del med Researcher-Niclas som höll ett av förmiddagens pass under rubriken "Anpassat språk ger framgångsrik kommunikation på webben". Träffade även Humla Törd från Hallvarsson&Halvarsson, Peter Isaksson från Papangoo, Ann Hallenberg och Sinclair Andersen från Tibo samt webbkampanjmakaren Anette från H&M Rowell.

En ganska givande första dag där förmiddagen gav mest. Jag ser fram emot morgondagen då jag tror flera av föreläsarna på programmet blir spännande att lyssna på. Återkommer förhoppningsvis med ett lite större sammandrag av eventet senare i veckan.

1 kommentar

Lite ojämn nivå, tyckte jag spontant. Men jag kanske hade lite för höga förväntingar?
Annars tyckte jag att det bästa var frågestunderna, då föreläsarna kunde tala mer fritt om det ämne som de är kunniga inom, mer givande än en dåligt förberedd, halvkrystad presentation.