Tällberg Forum i bloggformat

Anders Sjöman från Springtime bloggar från Tällberg Forum 2006 som i år anordnas för 25:e gången med representanter från över sextio länder. Enligt beskrivningen är bloggens syfte att rapportera från alla de formella och informella möten som sker i den lilla byn Tällberg under forumet. Anders Sjöman är redaktör för bloggen men innehållet skapas av både deltagare, arrangörer och frivilliga.

"Every year, 400 leaders and their families from all over the world and from various sectors of society gather in the small Swedish village of Tällberg to talk about and reflect upon the challenges and opportunities that stem from global interdependence. Conversations at the Tällberg Forum 2006 (28 June – 1 July) will as always focus on the central question "How on earth can we live together?" Forumbloggen