Verkligheten är det nya Internet

För en tid sedan skrev jag en liten krönika baserat på det här gamla blogginlägget. Syftet var att delta i Shortcuts krönikörtävling där deltagare fick skicka in valfritt bidrag om max 1500 tecken. Nu är jag en av finalisterna och medlemmarna röstar själva fram favoritkrönikören. Jag döpte min krönika till "Verkligheten är det nya Internet". Läs de andra krönikorna och rösta här.

Ur min text:
"På krogen, hos vänner, på jobbet eller i träningslokalen framstår återigen som minst lika effektiva platser att träffa nya människor som en låtsastuff personbeskrivning i ett onlinecommunity. En relationströtthet har utkristalliserats av ständig tillgång till och exponering för hundratals uppkopplade individer. Offlinelivet framstår som en oas av fokuserade samtal, identifierbara ansiktsuttryck och informationslugn. "På riktigt" är tillbaka."

Ping. Andra bloggar om: , , ,