Embryo

Snön lyste skarpt och hårt den där morgonen, lika hårt som de starka strålkastarna i taket på gymnastiksalen. De som ovetande belyste helvetet på golvet vecka efter vecka, året runt. Det hade varit en lugn period. Det fanns en bitterljuv aura över lugna perioder. De efterföljdes alltid av något värre, helst något ännu grymmare än senaste gången. Jag såg att det skulle hända långt innan någon av er såg det. Redan vid grindarna till skolgården slog känslan emot oss med våldsam kraft. Kroppsspråket, blickarna och de lågmälda viskningarna skrek med oönskad tydlighet. Den här dagen skulle förändra allt.

Publicerat av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

Ett svar på ”Embryo”

  1. okcså man kan kännra rikctigt på rikctigt hur det lukctrar
    hur det lukctrar korridor i korridoren
    hur det lukctrar stuveningng från matsalen
    hur det lukctrar linoleum från bänkcen
    hur det lukctrar tramporgjelmusikc från tramporgjeln: den blomstrertid nu kommrer den blomstrertid nu kommrer det säjer jag nu yo

Kommentarer inaktiverade.