Kategorier
Bloggen

Det blir bra till slut

Det är något med Stines röst. När jag hör Fascination och när jag hör henne sjunga så känner jag "allt kommer bli bra till slut". Jag kan lyssna på låten om och om igen och känna hur allt som känns jobbigt liksom trubbas av och dämpas. Det går inte att vara prettobloggare längre. Jag ger upp inför det tokglada. Jag ger upp inför de två perfekta rösterna som tillsammans sjunger den perfekta poplåten. Kom ta mig med.

free music

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Det blir bra till slut”

Stängt för kommentering.