Kategorier
Bloggen

Ringen

På väg ner i boxningslokalen slår lukten emot mig. Det är doften av karriärångest. Man kan se det på blickarna. Alla bär samma uttryck. Edward har lärt oss att våld är det enda som är på riktigt, i en värld av brunchdejter och chai-par. Vi vill så gärna känna något som är verkligt. Slå varandra tills vi vaknar. Fly i nittio minuter. Tillfälligt ersätter vi ängsligheten med tomhet. Hjärnan är tömd. Kroppen är fylld. Vi känner oss som djur. Flocken tar över. Äntligen slipper vi ta ansvar för annat än våldet. För en stund är vi bara fysik.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Ringen”

Word.
På BK Dalen (till skillnad från BK Kajen?) är det långt ifrån karriärsångest som driver. Samma befrielse i att puckla på varandra dock!
Ned med garden är det nya svarta!

Stängt för kommentering.