Kategorier
Bloggen

Håll ihop

Det sliter på dig. Jag ser det nog. Den där glimten av uppgivenhet. Oroskänslan. Du saknar en hamn. Vill komma till ro. Sova ut.

Men du får inte vila. Inte än. Året har bara börjat och det kommer dröja länge.

Jag kan inte hjälpa dig. Och jag hatar det.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Håll ihop”

Aj vad jag känner igen känslan att söka en skyddad plats att där man i lugn och ro kan slå av… vänta… och en vacker dag när allt är över slå på igen och fortsätta kämpa. Men det funkar ju inte så. Svaret kan inte vara att slockna. Svaret måste vara att brinna starkare.

Stängt för kommentering.