Kategorier
Bloggen

Drömmer

Jag hade en dröm. Vi var på resa och besökte ett stort museum i en hög byggnad. Det var en stor grupp människor och jag kände de flesta. Vi visades in i en sal där det skulle visas en film. Men när filmen började var jag ensam kvar. Jag såg hur mina vänner lämnade rummet. Jag blev övergiven. Lämnad utanför. Jag blev besviken men lämnade inte rummet utan satt kvar. Jag tänkte att jag fick klara mig själv.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Drömmer”

@Beyonce
Jag klarar mig jättebra själv. Jag är världbäst på det tyvärr.
@Blingbling
Jag kommer inte ihåg faktiskt. Framförallt inte nu. Faktum är att jag till och med glömde blogginlägget efter att jag skrivit det imorse.

Stängt för kommentering.