Boy

Högpresterande man runt (dvs under) trettio. Är det jag? Det känns så just nu. Dubbla jobb, dubbla frilansuppdrag och drömmar om framtiden. Jag vaknar varje morgon med skräckblandad förtjusning. Bara en dag till. En vecka till. Sen lugnar det ner sig.

Mina drömmar innefattar finsk lyxprostitution (jisus vilka googleträffar jag kommer få nu!) samt adoption av minst två fullvuxna hollywoodskådisar. Jag ska döpa om dem till Stefan och Krister. Speciellt kvinnan kommer gilla att heta Krister.

På fritiden kommer jag vara sällskapspojke åt en IT-miljonär från Akalla. He can call me Conan.

2 kommentarer

Om jag var i dina kläder skulle jag adoptera en sekreterare eller assistent. Om inte finns det ju risk för att du gör en klassisk Walling. En kaj som går in i väggen. Nää, det vill vi inte uppleva.