Kategorier
Bloggen

Boy

Högpresterande man runt (dvs under) trettio. Är det jag? Det känns så just nu. Dubbla jobb, dubbla frilansuppdrag och drömmar om framtiden. Jag vaknar varje morgon med skräckblandad förtjusning. Bara en dag till. En vecka till. Sen lugnar det ner sig.

Mina drömmar innefattar finsk lyxprostitution (jisus vilka googleträffar jag kommer få nu!) samt adoption av minst två fullvuxna hollywoodskådisar. Jag ska döpa om dem till Stefan och Krister. Speciellt kvinnan kommer gilla att heta Krister.

På fritiden kommer jag vara sällskapspojke åt en IT-miljonär från Akalla. He can call me Conan.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Boy”

Om jag var i dina kläder skulle jag adoptera en sekreterare eller assistent. Om inte finns det ju risk för att du gör en klassisk Walling. En kaj som går in i väggen. Nää, det vill vi inte uppleva.

Stängt för kommentering.