SVT följer Bisonblogs uppmaning

Nu är det klart. I just want to be cool kommer att göra en egen serie som lanseras på SVT Play i höst. Självklart tar jag på mig all ära och kredd för SVT:s beslut.

I just want to be cool
November 2012

I november 2012 uppmärksammade jag det begåvade humorgänget I just want to be cool och skrev ”Jag undrar när någon producent ringer upp humorgänget som står bakom ’I just want to be cool’ och erbjuder dem en större budget och en plats i SVT:s utbud.”

Nu är det klart. I just want to be cool kommer att göra en egen serie som lanseras på SVT Play i höst. Självklart tar jag på mig all ära och kredd för SVT:s beslut. Att Emil Beer, Victor Beer och Joel Adolphson skapat humor som fått miljoner att titta på deras klipp och följa deras youtubekanal har förstås inget med saken att göra. Nejrå. Ett inlägg på Bisonblog är det enda som krävs för att ta sig in på SVT…

Det finns än så länge två smakprov på hur I just want to be cool kommer att se ut i SVT:s kostym. Och här berättar gänget mer om vad som väntar i höst:

1 kommentar