Puckel

Jag kan typen. En stram frisyr och en laptopväska på ryggen. Lätt anorektisk och med något ängsligt i blicken. Så ser karriärkvinnan ut. Eller den duktiga flickan. Hon som är strukturerad, välordnad och driven. Ingen tar jobbet på så stort allvar som hon. Ingen bränner ut sig lika snabbt. Varför tillåter vi henne inte att slappna av? Ta det försiktigt. Skratta lite. Få en kram.

4 kommentarer

Hon kanske tror att det finns en bomb på bussen som briserar om hastighetsmätaren sjunker under 80 kmh. Men tänk om hon när hon kör av vägen märker att det inte fanns någon bomb? Att hon bara trodde det, för att folk hade sagt det till henne. Och hon vågade inte sakta ner och själv se vad som hände. Hon kanske saknade själv-tillit. Och vi kanske inte uppmuntrade henne genom att ironisera om bomben istället för att krama henne och titta henne lugnt i ögonen och säga att NU går vi av bussen du och jag.
Kram Fredrik! 😉