Kategorier
Bloggen

Våldsamt motstånd

Jag stretar emot, men lyckas inget vidare. Jag vill så gärna tro att
det kan fungera. Men tvivlet från förr spökar som vanligt. Vad var det
som hände? Varför kan jag inte få gå vidare? Snälla släpp taget. Jag vill framåt nu. Det är min tur.
Jag är värd det.

Lite terapi och sprit. Lite sött och salt. Lite jobb och kliv.
Jag slåss och håller kroppen varm, för att citera Jocke.

Kom, ta mig med. Blockera mig. Distrahera mig. Gör skillnad.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Våldsamt motstånd”

Stängt för kommentering.