Kategorier
Bloggen

Stormöte

Jag kommer ihåg när jag var liten och föräldrarna hade något viktigt att berätta. Det kunde vara dåliga eller bra saker, men det var ändå samma stämning i luften. Känslan av att "något" hade diskuterats i vuxenvärlden och nu skulle det meddelas barnen. En ganska spännande förväntan skulle jag säga, och jag kände det på mig så fort det var dags. Nu har mamma och pappa stakat ut ett nytt steg i familjens fortsatta liv liksom.

Det handlade om att någon annan hade makten över de stora dragen i ens liv. Och det handlade om att det ibland vara ganska skönt att det var så.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.