Kategorier
Bloggen

Baklucka

20 mars 2004
Jag fick ett nytt brev. Brevet var från Sydvästra produktionsområdet. Jag ska träffa Helena. Hon är överläkare. Men framförallt terapeut. Specialiserad på såna som mig är hon också. En onsdag i april ska jag åka dit. Mitt på dagen kommer jag att träffa henne. Vad säger man på jobbet? Jag ska bara träffa en läkare. Läkarbesök. Ja, det låter bra. Läkarbesök låter nästan trevligt. Som något man gör bara. Som att gå till tandläkaren. Den 21 april ska jag sätta mig på bussen till Huddinge för att träffa Helena. Det tog inte tre månader. Det tog en månad. De kanske bedömde mig som extra behövande? Alltid är man bra på något. Först i kön.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Baklucka”

Den kortaste kön behöver inte vara den bästa. Det handlar såklart om hur snabbt den sinar. Vad glad jag blir att din kö sinade snabbt. Eller så fick du, som du skiver, förtur. Bra det med. Berättar du hur det gick sen?

Stängt för kommentering.