Avstamp

Ikväll ska nojmonstret få besök. Ålderdomen ska firas. Ett diffust löfte om framtid har blivit en konkret vardag.

Trettioårsfest. Det bästa av två världar. Eller en föraning om slutet?

Mjuka vänner är alltid rätt. Det går inte att förneka. Kajen får stå tillbaka när värmen tränger sig på. Välkommen du också.

9 kommentarer

Vad skoj med 30 årsest. Blundar och minns min egen. Tre år sen nu. Men gud, jag fyller alltså 33 snart. Nu vaknar mitt nojmonster till liv. Han en riktigt skön kväll kajen.

>Mattias
Tack själv! Jag är fortfarande rörd av ditt tal. Alla jag pratade var mycket imponerade. Eller som min kompis Martin sa ”Vilket tal! Det är bara att suga åt dig Fredrik. Inte alla som har såna vänner”. Och jag håller med honom.
>Pierre
Jag är mycket nöjd med festen och vet att jag hade ångrat mig om jag inte fixat någonting.
>Blingbling
Det är skönt att bli äldre. Visst är vi nojmonster, men det var ännu värre förr tycker jag. Jag trivs med att saker och ting börjar falla på plats. Även om nya frågor ställs varje dag.

Tack och kudos för en riktigt lyckad fest! You da man. Har svårt att uttrycka mig på mitt modersmål av någon anledning. Kan vara alkoholrelaterat då jag avnjuter bacon, och jag menar inte rökt fläsk. Gillar engelska frasen ’nursing a hangover’. Den beskriver det hela på ett trevligt sätt, emedan svenskans ’fyllesjuk’ är mycket otrevligt, trots att det betyder i princip samma sak.
Nåja, jag svamlar. Må väl!

Det måste ha varit en otroligt lyckad fest. Well, på min fest hände mest olyckor. Men dessa har jag städat bort nu. Bara disken kvar. Va sol ute?! Det har fyllesjuka blingbling helt missat. När går den ner? Hinner jag ut? Shit..,

Frisk luft är överskattat om du frågar mig. Det blir ändå nog av den vara om några månader när sommaren kommer…
Men det är ju fint att betrakta solen inifrån lägenheten.

Tack för en väldigt lyckad och mysig fest!
Jag är också rörd över Mattias tal. Håller med om varje ord – känner mig lite smådum för att jag alltför sällan säger vilken fantastisk vän och beundransvärd människa du är.
Tack för alla bra samtal du inbjuder till.

>Jeanette
Detsamma! Jag kan inte påstå att jag öser uppskattning på dig i tillräcklig omfattning heller. Vi får jobba på det båda två. 🙂