Kategorier
Bloggen

Bokstavsbarn

Min vän vill sätta bokstäver på oss. Det ska göra det lättare att leva säger han. Jag tvivlar. 

Insikter om jaget leder till kunskap. Men förändringen är inte en naturlig konsekvens. Den får jag jobba på själv.  Bokstavsbeskrivningarna är som horoskop. De passar till de syften jag har för dagen. Jag tror vi är komplexare än så. Det är vad jag vill tro. Och min vän säger att det man vill tro, det kan bli sant.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Bokstavsbarn”

Ny nivå av insikt. Bokstäverna betecknar våra felaktiga (icke-fungerande) sätt att hantera livet. Var och en har en grupp sådana. När man lyckas göra sig fri från dem går det bättre.
Erkänner misstaget att ”sätta bokstäver på andra”.
Kram!

Stängt för kommentering.