Kategorier
Bloggen

Runtime error

Vi satt som vanligt på bussen på väg till en spelning någonstans. Jag såg fälten av vallmo från fönstret och funderade på om det bara var här nere i södern som de kunde växa. De senaste dagarna hade jag ägnat många stunder åt att tänka den typen av tankar. Meningslösa. Blockerande. Jag var tvungen att distansiera mig från dig. Ta avstånd. Verka oberörd.

Men idag kom du ikapp mig. Jag hade inget skydd mot den uppdämda sorgen. Samtidigt var det skönt att släppa ut. Säkert bra för framtiden.

Vi var löjligt naiva. Som barn i vuxenkläder. Kärlek har aldrig varit mer allvarlig än så. För seriös för att någonsin överleva, men starkare än alla andra känslor.

Jag växte upp och vände känslorna inåt. Nu är jag här.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”Runtime error”

Så där måste ju kärleken vara för att räknas, det allvarligaste och största, det viktigaste som finns. Naivitet är befriande. Halvfartskärlek är ju meningslöst.

Stängt för kommentering.