Kommentar

Jag låter mig bli skadligt förändrad ibland. Samtidigt har jag lärt mig att mina skrivna ord kan förändra andra. Och gör det.

Att vara öppen är inte att vara passiv. Att vara aktiv är inte att vara stängd. Frågan är, blir jag hellre inflytelserik än bortsvept? Tveksamt.

4 kommentarer

>Blingbling
Hmm. Vet inte riktigt vad du syftar på med ”andra saker”. Förklara tack.
>Bitter
Människor som följer min påverkan blint kanske jag borde akta mig för. Visst? Men hur ska jag skilja mellan de jag själv följer blint och de som blinda leds av mig? Jag vill vara mellanmjölk.

nu kajen har du fått en replik på den här kommentaren som du skrev på min blogg. repliken är det senaste blogginlägget. påverkar man för att man vill det eller för att man råkar? när någon verkligen försöker påverka dig, lyssnar du då? lyssnar du på en telefonförsäljare eller en förälder som säger ”kom nu hit och ät middag, du ääääälskar ju faktiskt kåldolmar, ELLER HUR”. nåväl. keep up.