Kommentar

Jag låter mig bli skadligt förändrad ibland. Samtidigt har jag lärt mig att mina skrivna ord kan förändra andra. Och gör det.

Att vara öppen är inte att vara passiv. Att vara aktiv är inte att vara stängd. Frågan är, blir jag hellre inflytelserik än bortsvept? Tveksamt.

Publicerat av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Kommentar”

  1. Du vill givetvis påverka där det behövs, de människor som förtjänar din påverkan. De andra kan vara. OCh där du påvekar är du alltid aktiv.

  2. >Blingbling
    Hmm. Vet inte riktigt vad du syftar på med ”andra saker”. Förklara tack.
    >Bitter
    Människor som följer min påverkan blint kanske jag borde akta mig för. Visst? Men hur ska jag skilja mellan de jag själv följer blint och de som blinda leds av mig? Jag vill vara mellanmjölk.

  3. nu kajen har du fått en replik på den här kommentaren som du skrev på min blogg. repliken är det senaste blogginlägget. påverkar man för att man vill det eller för att man råkar? när någon verkligen försöker påverka dig, lyssnar du då? lyssnar du på en telefonförsäljare eller en förälder som säger ”kom nu hit och ät middag, du ääääälskar ju faktiskt kåldolmar, ELLER HUR”. nåväl. keep up.

Kommentarer inaktiverade.