Framåt

Snälla du. Välj alltid vägar som ger dig utväxling. Att välja bort det är att inte ta sig själv på allvar. Varför är du inte lika mycket värd som alla andra? Unik som oss? Speciell som du och jag?

Det handlar om att skapa en plattform med lyftanordning. Jag vill få utväxling i allt jag gör. Annars är det inte intressant. Energi utan resultat tröttar ut mig.

Jag ska förklara.

Du vill ha jobbet, livet, tankarna, stilen på rätt ställe. Du vill vara den bästa du kan vara. Synkad med den inre bilden.

För att ta dig dit måste du få utväxling på det du gör idag. Det börjar med förtroendet för dig själv. När sen målet är på plats byggs pusslet bit för bit. Utväxlingen uppstår när du förstår vem du är och agerar därefter.

Go ahead.

4 kommentarer

Långsamt går det framåt, långsamt faller bitar på plats. Och sen när man tror att man är hel, är det nya delar som rasar. Så måste vara meningen, nya mål måste alltid finnas. Jag gillar det.

Amen Broder. Att känna sig själv är första steget (svårt, men nödvändigt) och att ha cajones att välja därefter är nästa. Damn vad allt blir lättare då helt plötsligt! 🙂