Kategorier
Bloggen

Apropå damage control

Apropå Damage Control.

Läs även mitt inlägg på bisonblog från förra året: Våldtäkternas årstid är här.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

6 svar på ”Apropå damage control”

Jag får ont i magen. Så många gånger som jag sladdat hem i mörkret ensam liksom, på mörka Östgötagatan. Och gissa vem som bodde vid Hagaparken i Ume när Hagamannen härjade som mest. känner ångest och lättnad på samma gång. lättnad för att jag klarat mig, ångest för att det finns medsystrar som inte gjort det. Och det förstås, män kan också bli våldtagna. det pratas det nästan aldrig om.

Stängt för kommentering.