Kategorier
Bloggen

I am not sick but I’m not well

Hittat hos eff som berättar att det är webbyrån Connected Ventures som hade en stund över.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”I am not sick but I’m not well”

Jag visste det! Mina farhågor om hur det är att jobba på reklambyrå har besannats! 😉

Åtminstone är det Vimeo-kontoret (som tillhör Connected Ventures varumärkesportfolio).
Connected Ventures är f.ö. majoritetsägt av interactive media-huset IAC sen i höstas. IAC styrs av Barry Diller som skickligt verkar ha manövrerat sig från ”old media” (fd. VD för Paramount, grundare av Fox Broadcasting) till mer interaktiva tjänster. Han blev antagligen inte miljardär genom att vara dum i huvet.

Stängt för kommentering.