Tack, men nej tack

Tillhör du de som får festinbjudningar där alla mottagarna är exponerade i mottagarfältet, kedjebrev eller meningslösa massmail? Tycker du att det är ok? Det tycker inte jag, och inte heller gänget på Daytona. Nu kan du med lätthet hänvisa ovarsamma mailavsändare till domänen Tackmennejtack.se.

"Hej. Personen som skickade den här länken till dig är en vän som tycker att du är
förträfflig på alla sätt och vis men som vill att du respekterar dennes e-postadress,
privatliv och tid."

Läs resten av den humoristiska men ändå informativa texten.

Ett bra initativ och självklart ett sätt för Daytona att synas i ett lite ovanligt sammanhang som eventuellt får virusartad spridning när allt fler använder sig av sidan. Originalidén heter www.thanksno.com och är skapad av 43 Folders.

[Tipstack: MyMarkup-Erik]

Ping. Andra bloggar om: , , , , ,