Kategorier
Bloggen

Början på slutet

Det måste regna för att något ska kunna gro, eller hur är det? Inatt tog vi oss till botten, jag och vädret. Det kan bara bli bättre nu känns det som. Men sen tidigare vet jag att jag måste ner till vändpunkten innan jag kan börja bygga. Jag tror jag varit där nu, men är inte säker. Jag frågade en av de bästa om råd och hon sa "ta in känslan". Låt det komma. Inte blockera.

Vi får se.

(jag var tvungen att ändra rubriken på det här inlägget i efterhand eftersom det kom så många kommentarsspam)

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

15 svar på ”Början på slutet”

Jag älskar det svenska vädret. Vi har regn, hagel, snö, tö, solsken och vind. Vi slipper Sharas ständiga torka, asiens fukt, amerikas tornados och japans tyfoner och tsunamis m.m.
Alltså. varför klagar vi på vårt väder? det är ju typ världens bästa.
Neeej, jag är inte ironisk. Jag menar det verkligen. För vi har fiiiint väääääder.
Fast Kajen kanske inte pratade om vädret. Bäst att läsa inlägget en gång till.

Stängt för kommentering.