Början på slutet

Det måste regna för att något ska kunna gro, eller hur är det? Inatt tog vi oss till botten, jag och vädret. Det kan bara bli bättre nu känns det som. Men sen tidigare vet jag att jag måste ner till vändpunkten innan jag kan börja bygga. Jag tror jag varit där nu, men är inte säker. Jag frågade en av de bästa om råd och hon sa "ta in känslan". Låt det komma. Inte blockera.

Vi får se.

(jag var tvungen att ändra rubriken på det här inlägget i efterhand eftersom det kom så många kommentarsspam)

15 kommentarer

Jag älskar det svenska vädret. Vi har regn, hagel, snö, tö, solsken och vind. Vi slipper Sharas ständiga torka, asiens fukt, amerikas tornados och japans tyfoner och tsunamis m.m.
Alltså. varför klagar vi på vårt väder? det är ju typ världens bästa.
Neeej, jag är inte ironisk. Jag menar det verkligen. För vi har fiiiint väääääder.
Fast Kajen kanske inte pratade om vädret. Bäst att läsa inlägget en gång till.