Kategorier
Bloggen

Kajen lämnade bryggan

Look ma’, I am mediagymnasietphotoshoppad!
Vilken lirare alltså.

Ja, det var kul att dra upp en liten gädda när jag och mamma var ute och rodde, och ja, det kan vara bra med bilder där man ser glad ut för en gång skull.

Men nej, jag är ingen friluftsmänniska och nej, jag är inte fiskeintresserad egentligen. Jag trivs i smutsiga urbana miljöer, samt på kajen förstås.

Roddturen medgav dock lite hands on företagsrådgivning två konsulter emellan, vilket aldrig är fel. Det där med momsregler och skatteavdrag är viktigt att reda ut.  Och så fick vi vara oss själva för en stund. Också viktigt.

Mediagymnasietphotoshoppad gäddbild

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”Kajen lämnade bryggan”

Åh, min hobby. Jag älskar att fiska. Gädda är kul att få, men jag vägrar äta den. Favvofirre är harr, röding och öring.

Snygg firre. Jag har ett foto på mig när jag är 6 år gammal och pappa har fiskat fem gammelgäddor. Jag står bredvid dem och ser skräckslagen ut. Gäddor är farliga djur tror jag.

Stängt för kommentering.