Kategorier
Bloggen

Tankar om roller

Man ska ta för sig, visa vägen. Man ska bestämma, inte vela. Man ska vara svår, men ändå lätt. Man ska retas, inte vara svag. Man ska vara man.

För det är så man får hon. Även hon som säger att hon vill vara jämställd. Även hon som har proggressiva tankar om tvåsamhet. Även hon som inte är som andra. Även hon som är som du.

Vi ska inte tro att vi gör något nytt. Vi ska inte tro att världen förändrats. Vi ska inte hoppas på nya roller. Vi ska inte vänta på varandra.

Tyvärr. Jag vill inte vara sån.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.