Kategorier
Bloggen

If a dictator took over in Sweden I think I would not exist – Bergman R.I.P


Tipstack: Älskade dumburk
Mer om Ingmar Bergman.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”If a dictator took over in Sweden I think I would not exist – Bergman R.I.P”

Vet du, jag har alltid varit rädd för Ingemar Bergman, tyckt att han varit obehaglig på något sätt. Jag måste tex byta kanal när jag ser honom på tv. Och ditt klipp törs jag inte ens öppna. Ingemar och jag går inte ihop.
Men det är såklart trist att han gått bort.
Förresten, jag älskar Fanny och Alexander =D

Stängt för kommentering.