”MySpace och Facebook kan samexistera”

Jamie
Imorse träffade jag Jamie Kantrowitz för Internetworlds räkning. Hon är vice vd för MySpace och besöker Sverige för att närvara vid Sverigelanseringen av sajten (festen pågår i skrivande stund på Södra teatern i Stockholm där bland annat Sahara hotnights och komikern Pablo Fransisco kommer att uppträda).

Det blev ett sju minuter långt webb-tv-inslag av vårt möte. Du kan titta på det här.

"Vad har Robyn, Leonardo di Caprio och Fredrik Virtanen
gemensamt? De finns på MySpace. Med en svensk version av sajten hoppas
vice vd:n Jamie Kantrowitz stärka MySpace ställning i ett
Facebookfebrigt Sverige. Internetworld har träffat henne."

Relaterat: Martin Jönsson på SvD reflekterar över det faktum att mediauppmärksamheten kring MySpace kommer nu och inte tidigare. MySpace har ju funnits på den svenska marknaden länge. Jag tror det går att relatera till att mainstreammedia nu fått OK på att skriva om communities generelllt. Det var Facebook som öppnade dörrarna.

Ping. Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer

Facebook – när kommer den riktade reklamen

Facebook är oavsett vad man säger om det en enormt lyckad marknadsföring och bättre kommer den att bli. Om Facebook börjar skicka reklam till mailen kommer nog den dö rätt fort eftersom folk fort kommer se det som spam. Troligtvis kommer man doc…