Trött på trötta

Jag möter så många människor utan styrfart. De verkar inte vilja något. Eller så vet de inte vad de egentligen vill. Och i väntan på insikt gör de något som fungerar för stunden. Människa! Ta ansvar för ditt liv. Ingen annan kommer göra det åt dig. Och det är något positivt.

Jag ser människor som ser livströtta ut innan de fyllt 25. Jag kan bara beklaga. Men inte tycka synd om. Människa. Ta ditt ansvar mot dig själv. Inte mot omgivningen. Den ska både du och jag ignorera så mycket vi kan. Men du själv. Du ska lyssna på dig själv.

6 kommentarer

Jag känner mig så långt ifrån den beskrivningen man kan komma. har helt eliminerat det-är-omgivningens fel-tänket, om jag inte är nöjd med situationen förändrar jag den. lever efter doktrinen Allt är möjligt och har en knivskarp högupplöst bild i huvudet av hur jag vill ha mitt liv & vilka mål som inte kan, utan ska uppnås. inom fem år.