Dags för Hubbub 2007

Du kommer väl ihåg webbkonferensen Hej! 2007 (jag skrev om det här). Den genomfördes på KTH i våras och arrangörer var ett gäng Singapore-studenter och entreprenörer som på kort tid samlade ihop många nyckelspelare i webbranschen för att anordna en heldag med intressanta talare, mycket nätverkande och bra atmosfär.

Nu är det dags igen. Ett nytt gäng från Singapore finns på plats i Stockholm och på lördag blir det Hubbub:

"Hubbub 2007, organised by nuStart, is an entrepreneurial seminar on
Fixed-to-Mobile Convergence (FMC). This will bring together key players
in innovative enterprises who are making fresh headways in the
development of the Nordic FMC landscape. With the rising penetration of broadband and innovative mobile
applications, the infrastructure in which information is created and
consumed is one that is continuously reshaped by disruptive internet
and mobile technologies."

Om Hubbub blir hälften så bra som Hej!2007 så är det helt klart värt att gå dit. Förvänta dig 1,4 Macbooks per capita, realtidschattar projicerat på väggarna och en möjlighet att träffa hängivna och engagerade webbmänniskor från olika håll. Anmäl dig här. Det är gratis. Och gratis är gott.