Kategorier
Bloggen

Riot

Vi går mot höst och jag packar ner. Going into hibernation sweetie. Dags att byta stil och slå om reglagen till överlevnad.

Du har rätt, du har rätt, du har rätt, jag har fel – som mellanmjölkspoeten säger. Och vem gillar inte mellanmjölk?

Människor uppfinner varandra igen. Gillar inte känslan. Det tar sån tid att vänta ut dem. Det är så mycket du ska och så lite du måste. Tänk på det. Så lite du måste. Så lite.

Novembermörkret kramar mina tankar. Ut kommer gamla känslor och nya konstruktioner. Precis som vanligt. Vill du vara med? Hej vad det går.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.