Kategorier
Bloggen

Polis Polis Therrorese

Idag har bloggkollegan Therrorese klarat fystestet till polishögskolan. Vi som följt hennes blogg vet hur hon har våndats och kämpat och gråtit och hoppats. En skada satte stopp för provet förra gången och sedan dess (10 månader) har Therrorese kämpat för att ta sig tillbaka. Och idag gjorde hon det. Fantastiskt. Only in the blogosphere folks, only in the blogosphere. Hon kommer bli en bra polis i tell you.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Polis Polis Therrorese”

Stängt för kommentering.