Kategorier
Bloggen

Rebounce

Ännu en helg. Och den här gången ännu längre ner än tidigare. Nära botten nu. Återfallen kommer tätare. Kontrollen är förlorad. Jag kan bara hoppas på att det ljusnar snart. Dygnsrytmen är förändrad. Under mörkrets årstid är det inte direkt en fördel att bara vara vaken under de svarta timmarna.

Och nu kommer julen också. Jag stannar hemma det här året. Firar med vännerna. Firar med dig. Ska bli intressant att se hur det känns.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Rebounce”

Du Kajen, jag är också vaken om nätterna. Bara att höra av dig om du vill fördriva lite av mörkrets tid.
Attans, jag missar er på fredag. Då sittrer jag på ett plan till Ume. Så typiskt. Jag skulle ju fira jul med er ju :/ Men du. Vad händer på nyår? Där har jag allt lite ångest. Vem ska man skåla med liksom?

Stängt för kommentering.