Kategorier
Bloggen

Jobba på ackord

Jag handlar i papperspåse trots att jag är själv. Alltid nåt.
Jag har just gått av mitt skift. Nu är jag fri.
För vad? För vem?

Långsamt packar jag upp varorna. En del in i kylen. Andra i frysen.
Precis som känslorna.

Vad är frihet?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Jobba på ackord”

Papperspåsar är bra för i dom kan man sedan kasta tidningar. Plastpåsar funkar också. Dom kan man ju använda till soppåsar.
Så du stoppar mat i frysen 🙂 Glass? Själv handlar jag on demand. Även med tankar. Det blir fan så dyrt.

Stängt för kommentering.