Kategorier
Bloggen

Flödet

Jag vill skriva inlägg här, men jag har så många tankar och det är jobbigt att tvinga ner dem i text. Jag älskar ju att skriva, så det är inte det som är problemet, men ibland vill jag bara spåna och följa mina associationsbanor utan att behöva formulera dem skriftligt. Har funderat på både podcasting och att videoblogga. Skulle vara skönt att bara ösa på för öppen ridå. Samtidigt blir det ju olidligt att höra och se sig själv pladdra på. Om du tyckte att kajen var pretto tidigare så är det inget mot vad den skulle bli i video- eller ljudform. Måste fundera ett tag till på det känner jag. Inte riktigt mogen för det än, även om hemmasnickrade youtubeklipp har förekommit här tidigare.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”Flödet”

Stängt för kommentering.