Sökt

Jag trodde inte jag skulle komma hit. Men nu är jag här. Det är alltså dags att presentera Googlesökningar i brist på andra saker att blogga om. Eftersom jag har bra ranking så hamnar jag ofta bland topp tio på ganska vanliga ord, som till exempel hallelujah och mansroll. Det här har du sökt på för att hitta hit.

"Vad menar Stieg Larsson?"
Ja du, jag tror du hittar mer om det på www.stieglarsson.se eller varför inte fråga någon av bokhororna?

"kajen+bisonblog"
Hmm. Antingen vet du redan vart du ska och orkar inte skriva in adressen, eller också undrar du om de där två bloggarna hänger ihop, och det gör de ju. Men jag fattar ändå inte varför du sökte, så förklara gärna.

"hallelujah"
Ja, här händer det saker serru.

"ett rädd rådjur"
Å, nästan det roligaste av allt. Så bra sökt! Grattis till dig.

"lyxprostitution"
Hm. Det enda som prostituteras här är min hjärna.

"mansroll"
Jodå, den avhandlas ganska ofta. Men jag vet inte om du hittar just den mansroll du vill ha just här.

"bo i husbåt"
Det skulle jag gärna göra. Vi kan väl köpa en ihop?

3 kommentarer

>Blinbling
Vet inte riktigt. Jag har varit med om både och faktiskt.
>Hanna
Det finns flera gratis statistikverktyg som fixar biffen. Till exempel Google Analytics eller Sitemeter (jag använder båda).