Kategorier
Bloggen

Kom in

Du får inte komma in. Vi kan kisa mot solen och dingla med benen. Men du får inte komma in. Vi kan glimta i vrån och springa längs spåren. Men du får inte komma in. Vi kan berätta det som är hemligt och skratta åt det förbjudna. Men du får inte komma in. Vi kan smida planer om oss och exkludera alla andra. Men du får inte komma in. Vi kan leka efter jobbet och på helgen också. Men du får inte komma in. Vi kan göra oss speciella och alla andra vanliga. Men du får inte komma in. Vi kan skryta om dig och ibland om mig. Men du får inte komma in. Vi kan bli de bästa vi kan bli och bättre än så. Men du får inte komma in. Vi kan lämna timmarna bakom oss och satsa på veckor. Men du får inte komma in. Vi kan titta nyvaket på varandra och känna värme. Men du får inte komma in. Vi kan skriva oss innanför huden och beröra en hel värld. Men du får inte komma in. Vi kan berätta allt för alla och inget för oss. För du får inte komma in.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

9 svar på ”Kom in”

Tålamod. Måste det ju vara. Vänta på den som får komma in. Eller så jag bara bitter och grinig, kan vara så, men någon borde det väl ändå finnas som får? Säg ja!

Jag har inte gått i baklås. Jag är som vanligt. Du ska vara nöjd. För jag börjar hitta tillbaka till ursprungskajen. Måste jobba på transparensen dock.

Jag e nöjd. Mycket. Det var fint skrivet. Bara lite jobbigt för mig att läsa eftersom jag sälv jobbar på den biten. Att släppa in. Jag hoppas och tror att du är bättre på det än dina läsare. Cheers!

Stängt för kommentering.