Kategorier
Bloggen

Relaterat

Fokusmoln
Lite tomt här på kajen kanske. Men om du inte har sett det så har jag skrivit en massa om kajenrelaterade grejer i tidningen Fokus. Finns även på nätet. "Internet och jag" är rubriken. Väldigt passande.

Kajen har fått beröm för texterna också. Och hyllningstal. Det är fint.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Relaterat”

Jag hittade detta nummer hemma hos min kompis. Tjoade högt att den artikeln hade minsann Kajen skrivit 🙂 Och skröt såklart att jag kände Kajen hihi.

Stängt för kommentering.