Kategorier
Bloggen

For real fo sho

Jag ska skriva en krönika. Det är det bästa jag vet. Men den här gången ska den inte handla om varför Microsoft inte bör köpa Yahoo. Eller varför mikrobloggande är det nya svarta. Nej, den här gången är det privat och jag har två vägar att gå.

1. Löpa hela linan. Köra hela skiten. Hoppas på kickback.
2. Köra safe. Nyttigt och klokt. Inte utlämnande. En i mängden.

Nånting säger mig att det är dags för ettan. En naturlig väg att gå som följd av den här skiten. Basta.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”For real fo sho”

Jag övar mig just nu på att skriva krönikor. Det har visat sig att det passar mig perfekt. Nu ska jag bara hitta någon som vill publicera dem 🙂
Ja, tag 1:an. Va nu inte lika feg som jag.

Stängt för kommentering.